Als ik er niet meer ben bundel

Jouw 'als ik er niet meer ben bundel'

Je administratie én jouw wensen verzameld en vastgelegd.

Jouw bankgegevens? Die kun je natuurlijk terugvinden in internetbankieren. Overeenkomsten en aktes? Eehm, ja volgens mij in een map in de kast op zolder. En op kantoor heb ik ook nog wel een aantal overeenkomsten.

Je wachtwoorden? Dat is een goeie, ik weet niet eens waar ik inmiddels allemaal een account bij heb, laat staan de inloggegevens. Voor jezelf is het soms al even zoeken… Kun je je voorstellen wat voor zoektocht dit gaat worden voor jouw naaste(n) die jou belangen wil behartigen als jij dit niet meer kunt of jouw nalatenschap wil afwikkelen als jij bent overleden?!

Hoog tijd om orde op zaken te stellen. Jouw persoonlijke bundel met alle informatie die nodig is om jouw belangen te kunnen behartigen. Om jouw wensen uit te kunnen voeren als jij dat zelf niet meer kunt. En dan heb ik het niet alleen over de praktische en financiële administratie, deze bundel gaat nog verder!

Hoe fijn als jij jouw belangrijke gegevens en documenten zo op kunt zoeken als dat nodig is! Fijn he dat je hier niet steeds naar hoeft te zoeken. Maar vooral dat je weet dat jij het goed op orde hebt voor degene die jou vertegenwoordigt als jij dat niet meer kunt én voor degene die jouw nalatenschap af gaat handelen als jij (plots) komt te overlijden.

Jouw 'als ik er niet meer ben bundel'

… voor iedereen die zijn of haar partner of kinderen wil achterlaten met antwoorden in plaats van met vragen.

Maar ook...

… voor ouders die ook kinderen zijn en die nu al vrezen voor het moment dat hun ouder(s) ziek wordt, dementie krijgt of komt te overlijden. Die niet precies weten hoe de administratie van hun ouders eruit ziet en willen voorkomen dat zij in administratief gedoe en in lange en frustrerende zoektochten terecht komen als hun ouder ziek wordt of overlijdt.

Met de Als ik er niet meer ben bundel, of deze nu voor jezelf of voor je ouders is, creëer je een naslagwerk met belangrijke gegevens, praktische zaken, eventuele andere documenten (denk aan (levens)testament) en jouw wensen. Dit geeft inzicht en overzicht, voor nu en later. En mocht je niet meer in staat zijn om zelf je administratie te voeren, dan geeft dit naslagwerk een goed uitgangspunt voor degene die dit van je overneemt. Net zoals dit het geval is wanneer je komt te overlijden. Deze bundel is daarom niet alleen een invulboek maar bevat ook een aantal tips en trucs om jouw en je nabestaanden verder te helpen.

En deze bundel gaat nog verder… Ook kun je hier namelijk je wensen kwijt als het gaat om jouw afscheid. Hoe wil je dat deze eruit ziet? En heb je hier nog geen idee van dan helpt dit document jou hierover na te denken. Alles wat met jouw nalatenschap te maken heeft, gebundeld in één document.

Resultaat

  • Overzicht en inzicht in jouw administratie, financiën, accounts en wensen. Voor jou en je nabestaanden.
  • Een duidelijk en volledig uitgangspunt voor degene die jouw belangen behartigt als jij dat niet meer kunt. Of dat nu tijdelijk is of na overlijden.
  • Een duidelijk overzicht die je ook nog aan kunt passen zodat deze altijd up to date blijft.
  • Met het invullen van jouw nalatenschapsbundel heb jij nagedacht over jouw nalatenschap en weet je wat jij nog te doen hebt om jouw nalatenschap goed te regelen.
  • Alle informatie die nodig is voor anderen om te handelen zodat jij dat zou willen. Verzameld en vastgelegd.
  • Is deze bundel bestemd voor je ouders? Dan bespaar jij jezelf en andere nabestaanden onnodig administratief gedoe en frustraties. Jij hebt een goed uitgangspunt om de belangen van je ouders te behartigen en hun zaken goed te regelen!
Als ik er niet meer ben bundel

Als ik er niet meer ben bundel

Invuldocument van 72 pagina’s
inclusief inspiratie, tips & trucs

Digitaal voor maar liefst €17,-

Als ik er niet meer ben bundel

Invuldocument van 72 pagina’s
inclusief inspiratie, tips & trucs

Tastbaar exemplaar voor maar liefst
€24,50 (incl. verzending)

Met het downloaden van jouw 'Als ik er niet meer ben' bundel ontvang je een compleet invuldocument. Je kunt hier alle informatie in kwijt die jouw nabestaanden moeten weten. Of natuurlijk die jij moet weten als deze voor je ouders is bestemd;). Je hoeft alleen de vragen te beantwoorden. Ook ontvang je daarbij inspiratie, tips en trucs van mij zodat jij weet wat je nog te doen hebt om jouw nalatenschap (of die van je ouders) echt goed te regelen.

Dit alles ontvang je digitaal voor maar liefst € 17!

Liever gewoon een fysieke bundel die je vast kunt houden, er makkelijk even bij kunt pakken en waar je gewoon met pen in kan schrijven?

Deze 'tastbare' bundel heb je al in huis voor slechts € 24,50!

Een minimale investering om overzicht, inzicht en richting te creëren voor jou en je nabestaanden.

Reviews

Anna

Heel mooi en duidelijk document. Fijn dat het zo volledig is en je alles kwijt kunt. Omdat het mijn eigen bundel nu is, kan ik zelf beslissen wat ik er wel of niet in wil. De tips hebben me ook zeker aan het denken gezet. Dit document heeft me zeker geholpen om verdere stappen te zetten die ik anders nooit had gezet!

Tanja

Zo vaak heb ik al geprobeerd met mijn vader en moeder om tafel te gaan om dit te bespreken. Dat praatje kwam er altijd wel maar eindigde op de een of andere manier nooit in resultaat. Met dit document kregen we een leidraad om de belangrijke zaken en informatie te verzamelen en is dit nu eindelijk voor elkaar! Het hoofdstuk over de wensen met betrekking tot overlijden hebben we eerst overgeslagen, dit vonden ze te confronterend. Maar nadat we er een aantal keren naar gekeken hadden is ook dit onderwerp ter sprake gekomen. De tips en inspiratiebronnen hebben hier zeker bij geholpen. Ik had niet durven hopen dat zo’n kleine investering ervoor heeft gezorgd dat ik nu gewoon goed weet wat hun wensen zijn!

Ellis

Om eerlijk te zijn heb ik dit document besteld als een moetje. In het kader van het moet er toch een keer van komen. Deze download was voor mij een laagdrempelige manier om mijn zaken te ordenen. Ik heb het niet in een keer ingevuld maar stukje bij beetje. En weet je… ik moet bekennen dat ik het eigenlijk heel fijn vond om erover na te denken hoe ik wil dat mijn zaken geregeld worden! Best gek maar prettig om met zo’n rustig gevoel na te denken over wat als ik er niet meer ben.

Wil jij ook je boel op orde?

Wacht dan niet langer en bestel jouw digitale Als ik er niet meer ben bundel via onderstaande knop.

Liever de fysieke variant? Stuur me dan even een berichtje.