Online training

Van zwangerschap tot nalatenschap
Klaar voor de toekomst

Een must-have voor moeders die het beste voor hun kind(eren) willen, ook als zij er zelf niet meer zijn. Wie vertrouw jij je meest kostbare bezit toe? Als ouder wil jij het beste voor je kind(eren). Toch?

 

Vanaf het moment dat jij die positieve zwangerschapstest in je handen had, voel jij je verantwoordelijk voor dat wonder. Je bereid je zo goed mogelijk voor, gaat met de uitzetlijst in de hand naar een babywinkel of struint marktplaats af op zoek naar pareltjes voor jouw kind. Je gaat naar de controles bij je verloskundige en geniet van de echo’s waarop je alvast een glimp van jouw zoon of dochter kunt opvangen. Allemaal leuke dingen!

Maar er is meer….

Doorleven middels nalatenschap

Denk verder dan alleen die uitzetlijst

Want hoe zit dat met erkenning? Is dat voor jou van toepassing en hoe moet dat dan? Wat betekent het? En wat als ik (tijdelijk) niet voor mijn kind kan zorgen, wat dan? Of nog onwerkelijker, wat als ik er niet meer ben? Hoe werkt dat dan en hoe regel ik het nu zo goed mogelijk voor mijn kind(eren)?

Voor moeders die verder willen kijken dan de babyuitzet. Die het beste willen voor hun kinderen, ook als zij er zelf niet meer zijn.

Deze training is dan ook niet alleen heel waardevol voor jezelf maar zeker ook voor jouw kind(eren) én je partner.
Hiermee help jij je hele gezin!

Deze online training is voor jou als je:

  • Moeder bent of binnenkort wordt
  • Als (aanstaande) moeder verder wilt kijken dan een babyuitzet
  • Wilt weten wat je dan nog meer te regelen hebt naast de uitzet en vluchtkoffer
  • Liefdevol wilt nalaten
  • Het beste voor jouw kinderen/gezin wilt, ook als jij er zelf niet meer bent
  • Ervoor wilt zorgen dat jouw kinderen er niet alleen voor komen te staan als jij/jullie er niet meer bent/zijn
  • Wilt kunnen zeggen dat jouw kinderen zo onbezorgd mogelijk verder kunnen als jij er plots niet meer bent

Wat krijg je precies?

4 modules met korte en duidelijke video’s.

Opdrachten die jij kunt doen waar en wanneer jij wilt!

Praktische handvatten die jou helpen om het niet alleen formeel goed te regelen maar ook persoonlijk én op een manier die past bij jou!

Een half jaar toegang tot al het materiaal van deze training. Je kunt inloggen waar en wanneer het jou uitkomt.

Na inschrijving kun je meteen starten!

Persoonlijke hulp van Tessa als je vastloopt

Inclusief inspirerende én concrete opdrachten

Inclusief checklist, wat moet je wanneer regelen?

Bonus: mooie kortingen op een sieraad, herinneringsvideo en op behandelingen speciaal voor jou als moeder

Ontdek …… Leer …… Regel het …..

Reviews

Evelien

Ik had er gerust wel eens over nagedacht. Wat als ik er niet meer ben? Dan kunnen mijn vriend en dochter toch gewoon hier blijven wonen? Dat bleek dus helemaal niet zo gewoon… Tessa heeft me duidelijk uit kunnen leggen hoe het dan wel geregeld was. Oeps, zo wilde ik het helemaal niet. Met de hulp van Tessa heb ik het nu wel goed geregeld voor mijn gezin!

Ilse

Ik wist wel dat ik iets moest regelen nu ik moeder ben maar eigenlijk niet zo goed wat. En omdat ik het niet zo goed wist, stelde ik het maar gewoon uit. Via via kwam ik bij Tessa terecht. Het was voor mij echt verrassend wat ik allemaal zelf kan bepalen om mijn gezin zo goed mogelijk achter te laten! Heel fijn dat Tessa mij deze mogelijkheden heeft gegeven en goede tips die passen bij mij en mijn gezin. Laagdrempelig, duidelijk en nu eindelijk goed geregeld.

Roos

Ik weet nog dat ik voor mijn hypotheek naar de notaris moest. Het ging allemaal zo snel, ik zou nu niet meer kunnen zeggen wat er in die akte stond. Ik weet dat ik voor een testament ook bij de notaris moest zijn maar wilde dit nu anders aanpakken. Ik moet toch weten of ik mijn gezin wel goed achterlaat mocht ik er plotseling niet meer zijn. Tessa heeft heel duidelijk uitgelegd hoe ik mijn gezin zou achterlaten als ik niks zou regelen. Met wat ik wilde bleek toch een testament nodig te zijn. Tessa heeft me hier heel goed op voorbereid. Voordat ik naar de notaris ging, wist ik heel goed wat ik wilde zodat ik me hierop kon focussen in plaats van op het begrijpen van die moeilijke termen. Ze heeft me goed begeleid naar de notaris en ook de check daarna was heel fijn (en nodig). Ik weet nu niet alleen dat het goed is geregeld, ik begrijp ook wat er is geregeld.

Rianne

Wat een gedoe, ik wist echt niet waar ik moest beginnen. En ik had er eerlijk gezegd ook helemaal geen zin in. Daarom hebben wij Tessa gevraagd de nalatenschap van mijn vader af te handelen. En wat ben ik hier ook achteraf blij mee! We hebben er totaal geen omkijken naar gehad, precies zoals we vooraf hadden aangegeven het zo te willen. Persoonlijke en betrokken, ze heeft ons een hoop gedoe bespaard.

Jij wil toch ook

het beste voor jouw kind(eren)?