Over mij

Zoveel mooie herinneringen!

Wat heb ik in mijn werk als financieel adviseur én als welzijnsconsulent mooie verhalen gehoord.

En weet je welke verhalen mij het meeste raakten? Mooie herinneringen aan overleden dierbaren. Misschien omdat ik deze zelf ook heb. Omdat mijn lieve vader veel te vroeg overleden is, en hij helaas niet de enige is waarvan ik inmiddels afscheid heb moeten nemen, begrijp ik precies wat er in je omgaat als een dierbare overlijdt.

Ik weet ook hoe belangrijk het is om de zaken goed geregeld te hebben. Zaken zodat je jouw dierbare het juiste afscheid kunt geven maar ook om zelf verder te kunnen met je leven.

Eva Aker Fotografie-21_small

 

Wat er ook gebeurt, met mijn mannen komt het wel goed.

En toen werd ik moeder, wat een geweldige ervaring is dat! Zo’n mooi, klein, kwetsbaar en lief mannetje. Afhankelijk van mij. Alles op alles om voor hem de zaken goed te regelen. Ik heb me studieboeken weer afgestoft en ben me weer gaan verdiepen in het familierecht en erfrecht. En jeetje, de mogelijkheden worden alleen maar groter. Ik kon het precies zo regelen zoals ik dat wil. Wat een prettig gevoel, wat er ook gebeurt, met mijn mannetje komt het wel goed.

Dat gevoel zou iedereen moeten hebben! Of het nu om je kleine mannetje of grote man gaat. Om welke dierbare dan ook die jij verzorgd wilt achterlaten.

Want er komt nogal wat op je af en dan heb ik het niet alleen over emoties. De meeste mensen hebben echt geen idee wat er gebeurt als een dierbare overlijdt. Waar gaan de spullen heen? Het vermogen? En wie bepaalt of regelt dat dan eigenlijk? En wat dan als ik diegene ben die komt te overlijden? Zoveel vragen met zoveel mogelijke antwoorden.

En daarmee is Buis Nalatenschappen geboren. Hoe kan het dan ook anders om mijn familienaam te gebruiken voor deze missie. Mijn inspiratie, herinneringen, het komt allemaal samen. Ik geef jou de mogelijkheden zodat jij hier het beste uit kunt halen en met een goed gevoel kunt loslaten!

Ben jij je bewust van je mogelijkheden? Ken jij je mogelijkheden? Weet dat je jouw nalatenschap echt kunt regelen zoals jij dat wilt. Ik help je hier graag bij zodat jij hier het beste uit kunt halen en jij maar ook jouw gezin of toekomstige nabestaanden de moetjes kunnen loslaten en die mooie herinneringen kunnen vasthouden.

Buis Nalatenschappen

Typisch Tessa

Je hebt nu een indruk gekregen van hoe ik erin sta om jou te helpen. Wil je me alvast wat beter leren kennen voordat je die afspraak met mij plant? Hierbij een aantal weetjes:

  • Oudste dochter van echte westfriese ouders. Geboren en getogen. Zo’n familie die de dorpsgrenzen niet te buiten gaat. Een schat van een zus. Alweer heel wat jaren in het gezelschap van een bonusfamilie en inmiddels van een eigen gezin.
  • Ik ben een echt familiemens, ben dol op ze! Misschien dat daarom familierecht me ook zo interesseert?
  • 4 jaar lang heb ik ons dorp toch verlaten om in Tilburg te studeren. Wat een prachtige tijd! Als een echte student met de allerliefste huisgenoten geleefd. En daarna met mijn master diploma op zak, toch gesetteld in het mooiste dorpje aan het IJsselmeer.
  • Niet lullen maar poetsen, daar groei je mee op hier in het westfriese. Vanaf mijn 12e begon ik met bollen pellen en verdiende ik mijn eigen zakcentje. Dat gaf en geeft zo’n goed gevoel. Hard werken, dat brengt je verder. En dat is zo, niet alleen op financieel gebied maar ook de mentaliteit, samenwerken, de contacten die je opdoet. Die houden we erin!
  • In het Brabantse vonden ze me altijd erg direct, waarom zei ik sommige dingen hardop? Nou, waarom niet?
  • Grappig is dan ook om van mijn vrienden en familie te horen dat ik juist zo subtiel kan zijn. Dat dat mijn kracht is. Leuke combi!
  • Leren, ik blijf het leuk vinden. Na het behalen van mijn bachelor en master ben ik altijd door blijven leren. Zo heb ik daarnaast mijn diploma tot financieel planner behaald en ben ik inmiddels erkend nalatenschapscoach.
  • Kennis en kunde is niet alles. Er is altijd nog ervaring. Helaas kan ik zeggen dat ik niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk vlak ervaring heb met nalatenschappen. Soms komt later ook echt later maar helaas komt later toch te vaak eerder dan je denkt…
  • Standaard: daar hou ik niet van. Het mag best een beetje anders. Dat hoeft natuurlijk niet! Als je er maar wel over hebt nagedacht en er zeker van bent dat het bij je past. Dat vind ik belangrijk!

En nu jij!

Laat mij je helpen ook voor jou en jouw gezin het 'beste' eruit te halen. De mogelijkheden die passen bij jou: jouw situatie en wat jij wilt!
Laten we ze ontdekken én regelen!