Jouw nalatenschap
zorgt ervoor dat jouw gezin
door kan gaan met leven.

Een ding is zeker, ‘later’ komt er een dag waarop jij er niet meer bent. En je moet er absoluut niet aan denken, maar wat als ‘later’ nu eerder komt?

Hoe laat jij je gezin dan achter? Eerlijk gezegd, je hebt geen idee. Je denkt wel goed, daar is toch ook van alles voor geregeld in de wet? Klopt! Maar wat? En geldt dat ook voor jou en jouw gezin? En past dat wel bij hoe jij het wilt?

Je wilt dit wel regelen, want jouw gezin is jouw alles. Maar waar moet je beginnen? Je weet er zelf gewoon veel te weinig vanaf en eerlijk gezegd heb je ook weinig zin om je hier helemaal in te verdiepen. Je kan wel wat leukers bedenken.

Het blijft toch ook een beetje een ver van je bed show, dus dat komt nog wel een keer.

Maar wat als later toch (onverwachts) eerder komt?

Doorleven middels nalatenschap

Je nalatenschap goed geregeld

... voor ouders die er niet aan moeten denken maar hun gezin zo goed mogelijk willen achterlaten als later toch eerder komt!

  • Een traject die jou de mogelijkheden geeft die bij jou passen.
  • Jouw nalatenschap juridisch, fiscaal maar zeker ook praktisch goed geregeld.
  • Voor ouders die niet willen blijven uitstellen, die niet willen wachten tot het te laat is en hun nalatenschap nu goed willen regelen voor hun gezin.

Je gezin is jouw prioriteit. Nu en altijd, ook als jij er niet meer bent. Ervaar de mogelijkheden die jij hebt om door te leven via jouw nalatenschap.

Ook daarmee zet jij je gezin op nummer 1!

Resultaat

1. Jij hebt voor ogen hoe jij jouw gezin wilt én kunt achterlaten.
2. Je bent je bewust van de mogelijkheden
en weet welke bij jou passen en bij jouw gezin.
3. Het blijft niet bij weten, jij hebt het nu gewoon goed geregeld!
4. Voor jouw gezin geen (financiële) sores na jouw overlijden. Zij kunnen blijven leven zoals jij dit voor ogen had en dit ook blijven betalen.
5. Je hebt zelfs nog flink bespaard op de erfbelasting die zij (nu niet meer) moeten betalen!
6. Je kunt het eindelijk van je ooit nog te doen lijstje afstrepen, jouw nalatenschap is goed geregeld.
7. Je kunt de gedachte ‘wat als’ loslaten.
8. Wat er ook gebeurt, met jouw gezin komt het wel goed.
9. Jij kunt je focussen op het leven…
10. en doorleven in je nalatenschap

Programma Doorleven middels nalatenschap

Je nalatenschap goed geregeld

• Jouw nalatenschap juridisch, fiscaal en praktisch goed geregeld.

• Een persoonlijk gesprek: wat zijn de gevolgen als je plots komt te overlijden? Hoe laat je je gezin achter als je niets doet? Hoe wil je je gezin achterlaten? We kijken naar de financiën maar vooral ook naar jouw/jullie wensen!

• Heel veel ‘wat als’ vragen om ervoor te zorgen dat we geen mogelijke ongewenste situaties missen.

• Extra tips, trucs en inspiratie. Dit helpt je een beter beeld te vormen van de mogelijkheden en welke mogelijkheden jij wilt regelen! Je kunt pas de juiste keuzes maken als je de mogelijkheden kent;).

• Een persoonlijk en leesbaar verslag van wat we hebben besproken en de mogelijkheden die jij kiest omdat ze bij jou passen en waarom.

• Begeleiding om het ook daadwerkelijk te regelen. Dit kan op meerdere manieren en is afhankelijk van wat we hebben besproken. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat ik je begeleid naar een notaris om jouw wensen vast te laten leggen in een testament. Ik leg het contact met notariskantoren, vraag offertes op en zorg ervoor dat zij al op de hoogte zijn van jouw wensen.

• Controle aktes. Je ontvangt de concept akte(s) die de notaris voor je hebt opgesteld. We hebben contact om deze samen door te nemen. Is dit wel zoals we het hebben besproken? Staat hier echt wat jij wilt?

• Nazorg. Je situatie kan veranderen, en daarmee ook je wensen en je mogelijkheden. Maar ook wet en regelgeving kan veranderen. Het is belangrijk dat datgene wat je nu zo goed hebt geregeld, blijft aansluiten bij jou! Om hier zeker van te zijn, plannen we een periode waarna ik contact met je opneem. Klopt het nog? Past het nog?

• Extra: je ontvangt bij dit programma gratis de 'Als ik er niet meer ben' bundel.

De investering van dit programma is € 895,- (incl. btw) of betaal in 3 termijnen.

Reviews

Evelien

Ik had er gerust wel eens over nagedacht. Wat als ik er niet meer ben? Dan kunnen mijn vriend en dochter toch gewoon hier blijven wonen? Dat bleek dus helemaal niet zo gewoon… Tessa heeft me duidelijk uit kunnen leggen hoe het dan wel geregeld was. Oeps, zo wilde ik het helemaal niet. Met de hulp van Tessa heb ik het nu wel goed geregeld voor mijn gezin!

Ilse

Ik wist wel dat ik iets moest regelen nu ik moeder ben maar eigenlijk niet zo goed wat. En omdat ik het niet zo goed wist, stelde ik het maar gewoon uit. Via via kwam ik bij Tessa terecht. Het was voor mij echt verrassend wat ik allemaal zelf kan bepalen om mijn gezin zo goed mogelijk achter te laten! Heel fijn dat Tessa mij deze mogelijkheden heeft gegeven en goede tips die passen bij mij en mijn gezin. Laagdrempelig, duidelijk en nu eindelijk goed geregeld.

Roos

Ik weet nog dat ik voor mijn hypotheek naar de notaris moest. Het ging allemaal zo snel, ik zou nu niet meer kunnen zeggen wat er in die akte stond. Ik weet dat ik voor een testament ook bij de notaris moest zijn maar wilde dit nu anders aanpakken. Ik moet toch weten of ik mijn gezin wel goed achterlaat mocht ik er plotseling niet meer zijn. Tessa heeft heel duidelijk uitgelegd hoe ik mijn gezin zou achterlaten als ik niks zou regelen. Met wat ik wilde bleek toch een testament nodig te zijn. Tessa heeft me hier heel goed op voorbereid. Voordat ik naar de notaris ging, wist ik heel goed wat ik wilde zodat ik me hierop kon focussen in plaats van op het begrijpen van die moeilijke termen. Ze heeft me goed begeleid naar de notaris en ook de check daarna was heel fijn (en nodig). Ik weet nu niet alleen dat het goed is geregeld, ik begrijp ook wat er is geregeld.

Rianne

Wat een gedoe, ik wist echt niet waar ik moest beginnen. En ik had er eerlijk gezegd ook helemaal geen zin in. Daarom hebben wij Tessa gevraagd de nalatenschap van mijn vader af te handelen. En wat ben ik hier ook achteraf blij mee! We hebben er totaal geen omkijken naar gehad, precies zoals we vooraf hadden aangegeven het zo te willen. Persoonlijke en betrokken, ze heeft ons een hoop gedoe bespaard.

Staat jouw gezin op 1?

Ook als jij er niet meer bent?
Regel het dan zo goed mogelijk voor hen en leef voort via jouw nalatenschap.
Je weet al wat het kost, de vraag is of je het echt wilt regelen.

Het is helemaal aan jou!